Overleden persoon op de Degenburg aan natuurlijke dood overleden

De politie in Nieuwegein heeft dinsdagmorgen 18 augustus een groot onderzoek uitgevoerd in een woning aan de Degenburg. Aanleiding was dat er rond 08.15 uur een overleden persoon was aangetroffen in de woning in Batau Noord.

Omstanders lieten eerder vanmorgen aan onze redactie weten dat er een persoon dood in de woning lag. Later is bekend geworden dat het om een man zou gaan. Kort na de vondst werd de omgeving afgezet en heeft de politie forensisch onderzoek uitgevoerd.

‘Mocht het gaan over een zelfdoding of een natuurlijke door dan laten wij daarover niets los’ aldus de politie. Mocht blijken dat het om een misdrijf gaat dan zal onze redactie u hier op de hoogte houden. Rond 12.15 uur heeft de politie onze redactie laten weten dat de man aan een natuurlijke dood is overleden.

One thought on “Overleden persoon op de Degenburg aan natuurlijke dood overleden

  1. Rebecca

    Ik ga je heel erg missen mijn liefde echt heel erg Tony Antonio zimmerman 😭😭😭😭😭💯💯💯👁️👁️👁️🙌🌎☯️👽♥️🌠 rust in vrede 🕊️

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren