Pokémon Go City Quest Nieuwegein

Pokémon Go City Quest Nieuwegein

Doe mee met de Pokémon Go City Quest Nieuwegein en win de gouden Pikachu! MOvactor en de bibliotheek De tweede verdieping houden een Pokémon Quest voor alle Nieuwegeinse jongeren op donderdag 4 augustus aanstaande van 14.45 uur tot 17.00 uur.

In de binnenstad van Nieuwegein worden verschillende ‘lures’ geplaatst. Nadat deelnemers zich hebben ingeschreven krijgen ze een kaart waarop te zien is waar de ‘lures’ zich bevinden. Maar er is meer: rondom de pokestops zijn er extra vragen en opdrachten te doen. Voer je deze opdrachten het beste uit én heb je ondertussen de meeste pokemons gevangen? Dan ben je de winnaar van de Pokémon Go City Quest Nieuwegein!

De Pokémon Go City Quest Nieuwegein is gratis en aanmelden is niet nodig. Om 14.45 zullen de deelnemers zich verzamelen bij de ingang van het Stadshuis op het Stadsplein (tegenover theater de Kom).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren