Muziektalent op het Oosterlicht

Op dinsdagavond 17 februari j.l. is in het theather van het Oosterlicht College te Nieuwegein wederom het Muziekconcours gehouden. Leerlingen uit alle klassen konden, na auditie gedaan te hebben, op het podium hun zang- of instrumentaal talent ten gehore brengen. Er werd begonnen met het aanmoedigingsconcours. Dit zijn leerlingen uit de brugklas die nog niet met het hoofdconcours mogen meedoen. Toch blijkt hier al echt talent te zitten. Feline Schiphorst en Romy Dannenburg wonnen met Say Something. Zij kregen een Masterclass Zang.

Melanie Reindertsen (foto) werd zowel door de publieksjury als door de vakjury, onder leiding van de rector Joost Kentson, aangewezen als de winnaar van het Oosterlicht Muziekconcours 2015. Zij begeleidde zichzelf op de gitaar, terwijl ze Change will never come zong.

Alle deelnemers ontvingen een Masterclass Podiumpresentatie, en Melanie kreeg ook een Masterclass Zang. Quinty Gijsen greep net naast de hoofdprijs, maar ook zij ontving de Masterclass Zang, omdat de jury onder de indruk was van haar stem en tevens denkt dat deze masterclass haar zou kunnen helpen nog meer uit haar stem te halen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren