Poes Lotje na 10 dagen weer thuis

Op donderdagavond 3 maart was poes Lotje naar buiten gegaan en niet meer terug gekomen. Maar op 13 maart kreeg ik bij Amivedi Nieuwegein het goede bericht dat Lotje weer thuis is gekomen: ‘Ze kwam met luid gemauw aangelopen vanmorgen. Ze lijkt op eerste gezicht niets te mankeren al is ze wel wat mager. Ze heeft het direct op een eten gezet. Ik ben heel blij dat ze weer thuis is’, aldus de eigenaar.

Lotje woont sinds januari aan de Zeisweide in de wijk Batau Noord. Ze komt net twee maanden buiten in haar nieuwe omgeving. Normaal is ze nooit langer dan twee uur van huis weg. Maar tot op heden is ze niet meer gezien.

Lotje is voornamelijk wit met een licht bruine cyperse kop met een beetje zwart, ze heeft een witte staart met een zwart uiteinde, ze heeft witte pootjes en een cyperse tekening rond schouderbladen. Ze is een vrij schuwe onzekere poes.

Misschien zit Lotje ergens opgesloten, waar ze niet uit kan komen of dat ze de weg kwijt geraakt is. Weet u waar Lotje is? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674 of kijk voor meer informatie op onze site www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk