Jan met de Pet: ‘Betalen facturen’

Jan met de Pet is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen. Deze week nog even over het coalitieakkoord.

‘Jan met de Pet’: ‘Ik las gisteren de Molenkruier waarin de gemeente flink werd aangepakt over hun betalingsgedrag. Terecht, als dit allemaal waar is maar is dit ook de realiteit of een slechte ervaring? De PvdA fractie heeft er vragen over gesteld aan het college. Maar zitten zij ook niet in de coalitie? En mijn vraag is dan altijd: wist je dit niet al veel eerder? Het is algemeen bekend toch dat de overheidsinstellingen niet op tijd betalen.’

‘Eigenlijk had ik deze vragen van de VVD verwacht, zij zijn toch degene die altijd roepen dat het MKB geholpen moet worden? Maar het blijft akelig stil vanuit die hoek. Zou Johan Gadella anders in een moeilijke positie gebracht kunnen worden?’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren