Poelzicht: Speelparadijs

Vandaag worden de handtekeningen gezet, hierdoor krijgt het voormalig restaurant in Vreeswijk een nieuwe bestemming. Velen staan verbaasd te kijken, vooral op de mooie zonnige dagen waarop mensen weer genieten van een fietstochtje, een motorritje of gewoon een wandeling met of zonder hondje. Eethuis Poelzicht heeft zijn deuren gesloten en menige mond blijft dan ook verbaasd open staan als men voor een leeg terras met gesloten deuren staat. Veel vragende mensen bij Luigi’s, de naastgelegen ambachtelijke Italiaanse ijssalon. Het was voor Louis Wallenburg en zijn vrouw erg moeilijk om te blijven volhouden dat zij niet wisten wat er met het pand zou gebeuren. Maar nu vandaag de contracten getekend gaan worden, mag het nieuws de wereld in: Luigi’s IJssalon gaat er een speelparadijs van maken.

Een groot gedeelte van het pand zal worden ingericht met klimrekken, glijbanen en ballenbakken. Daarnaast zal er een restaurant in komen en ook voor de vroege vogels is er straks weer de mogelijkheid om koffie met wat lekkers te nuttigen.

Bij ons interview liet Louis Wallenburg ons weten dat de zakelijke Facebookpagina vanaf vandaag in gebruik zal worden genomen en dat ook de gezamenlijke website van beide filialen online zal worden gezet. Het is dan mogelijk om de informatie van beide zaken te bekijken met o.a. de openingstijden, nieuwsbrief, foto’s en de smaken van het ijs die in de vitrine aanwezig zijn. Bijna iedereen is actief met telefoons en tablets en daar speelt Luigi handig op in. Binnenkort meer.

NB: Bovenstaande was een 1 april grap opgezet samen met IJssalon Luigi.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk