PLUS van Loon behoort officieel tot beste wijnsupermarkten van Nederland

PLUS van Loon uit Nieuwegein mag zich met recht de beste in wijnen noemen, want supermarktketen PLUS is opnieuw verkozen tot Beste Wijnsupermarkt van Nederland. Eerder ontving zij het predicaat ook al in 2011 en 2012. Dat blijkt uit recent tevredenheidsonderzoek van onafhankelijk marktonderzoeksbureau Nielsen. Aan het onderzoek namen duizend consumenten deel, die regelmatig wijn aanschaffen in een supermarkt. Van de tien grootste Nederlandse supermarktketens kwam PLUS als duidelijke winnaar uit de bus. PLUS behaalde de hoogste score op elf van de twaalf onderzochte aspecten, waaronder het totale wijnassortiment, het assortiment huiswijnen en de kwaliteit van de wijnen.

Christ van Loon: “Wij zijn ontzettend trots dat PLUS deze titel wederom behaalt. Een goed wijnadvies vinden wij een vereiste voor elke supermarkt. Niet voor niets investeert PLUS van Loon al jaren in een mooie wijnafdeling,en bieden wij graag een gedegen wijnadvies. Onze klanten waarderen deze deskundigheid en die tevredenheid doet ons goed. Daar doen we het immers voor”,zegt Christ van Loon eigenaar van PLUS van Loon. “Om de benoeming van PLUS tot Beste Wijnsupermarkt te vieren, starten we van week 25 tot en met week 28 voor onze klanten een landelijke prijsvraagvia plus.nl. PLUS geeft in totaal drie keer een verblijf in een zespersoons wijnvilla van Château de l’Horte weg, inclusief retourvlucht, vervoer ter plaatse, rondleiding in de wijngaard en een wijnmakersdiner. Als Beste Wijnsupermarkt van Nederland doen we immers graag iets extra’s voor echte wijnliefhebbers.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren