PLUS van LOON laat Emoji’s tot leven komen

Wereldwijd worden er 6 miljard Emoji’s per dag verstuurd. Emoji’s vormen een universele taal die door jong en oud wordt gebruikt. Vanaf 27 augustus staat PLUS van LOON in Nieuwegein helemaal in het teken van Emoji’s. Vijf weken lang kun je verschillende Emoji’s sparen, zoals een hartje, high five of een andere Emoji. Het zijn de officiële karakters uit ‘De Emoji Film’ die momenteel in de Nederlandse bioscopen draait. In totaal zijn er 24 Emoji’s. Spaar ze allemaal en laat je Emoji’s zien.

Spaar ze alle 24
Bij PLUS van Loon ontvang je een zakje met een gratis Emoji bij elke vijftien euro aan boodschappen. Sparen gaat extra snel met de wekelijkse actieproducten. In elke Emoji zit een pennetje, waarmee je het voetje van de Emoji kunt omtrekken. Ook zijn er drie Limited Editions verkrijgbaar. Deze speciale Emoji’s zijn de grote versies van de hoofdkarakters uit de film. Ze bevatten tevens een glitterpen en zijn ‘Glow in the dark’. Deze Limited Editions zijn verkrijgbaar in de weken 36, 37 en 38 en worden weggegeven bij 2×2 actieproducten.

Alle 24 Emoji’s kunnen bewaard worden in een vrolijk verzamelblik. Elke Emoji heeft zijn eigen plek. Zo kunnen kinderen hun Emoji’s netjes bij elkaar houden. Het verzamelblik is voor 2,49 euro verkrijgbaar bij PLUS.

Emoji’s zoeken in de winkel
Binnen de nieuwe spaarcampagne wordt gebruik gemaakt van een techniek die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt, zogenaamde Augmented Reality. Door met de PLUS app op je smartphone in de winkel bepaalde stickers en borden te scannen of bepaalde pagina’s in de folder, komt er een bewegende Emoji tevoorschijn. Hiermee kun je vervolgens op de foto en maak je kans op te gekke prijzen.

Emoji’s helpen kinderen om hun gevoelens te delen
Kinderen vinden het lastig om over hun gevoelens te praten, blijkt uit onderzoek door DirectResearch in opdracht van PLUS voor De Kindertelefoon. Bijna twee derde (64%) van de ondervraagde kinderen geeft aan moeite te hebben om gevoelens te delen. 83% van de kinderen geeft aan dat emoji’s helpen om gevoelens duidelijker te maken. Het toenemend bezit van smartphones onder kinderen lijkt het gebruik van emoji’s te versterken. Kinderen met een smartphone hebben een sterke voorkeur om emoji’s in plaats van woorden te gebruiken om hun gevoelens te delen. De meest gebruikte emoji onder kinderen is de lachende smiley met tranende ogen (laughing out loud).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren