PLUS-café: ‘Oud en jong in gesprek over de technologie van vroeger’

Ontmoet andere senioren uit Nieuwegein in het PLUS-café, het lifestyle-café voor 55-plussers uit Nieuwegein en omgeving. Op maandag 21 oktober, in de herfstvakantie, gaan senioren het met jongeren hebben over de technologie van vroeger. De telefoon die vastzat met een stekker. De televisie die geen kleur had. Samen gaan ze in gesprek over hoe wij ons vroeger moesten ‘redden’.

Het PLUS-café is iedere maandagmiddag (14.30 uur tot 16.00 uur) op het gezondheidsplein in de bibliotheek in de binnenstad van Nieuwegein. De thema’s van de bijeenkomsten kiezen deelnemers zelf. Elke derde maandag van de maand is er een uitgebreide workshop om het nieuwe thema van de maand in te leiden.

Deelname aan het PLUS-café is gratis. Meedoen? Stuur een E-mail naar actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. PLUS-café en de datum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren