PLUS-café Nieuwegein viert vijf-jarig bestaan

Vandaag was het precies vijf jaar geleden dat bibliotheek De tweede verdieping begon met het PLUS-café. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Onze videograaf Jos van Vogelpoel was aanwezig om dit heugelijke feit vast te leggen. De deelnemers aan het cafe namen deel aan een heuse Pub Quiz. Directeur Roel Zuidhof van de bibliotheek in Nieuwegein heette de deelnemers welkom en prees de vrijwilligers en de vaste krachten die het PLUS-café organiseren. Kijk hier voor de eerste PLUS-café in 2018.

Roel Zuidhof: ‘Ik ben ontzettend trots op alle vrijwilligers. Ze zijn zo betrokken en enthousiast. Juist hierdoor kan een PLUS-café bestaan. Ook alle sponsoren willen we bedanken voor hun gulle bijdragen de afgelopen vijf jaar!’

De vrijwilligers van het PLUS-café

Het PLUS-café is een community voor actieve senioren die wekelijks bijeenkomen op het Gezondheidsplein in de bibliotheek. Er worden allerlei onderwerpen besproken. Van gezondheid en lifestyle tot cultuur, digitale media en literatuur. Ook zijn er vaak leuke activiteiten! Betekenisvol ontmoeten en contacten opdoen staan centraal bij het PLUS-café, doe gezellig mee. Wilt u meer weten over het PLUS-café? Neem dan een kijkje op de website van de bibliotheek De tweede verdieping.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk