Geslaagde eerste PLUS-café voor 55-plussers

Afgelopen maandagmiddag werd het eerste PLUS-café voor 55-plussers gehouden in bibliotheek De tweede verdieping. Een lifestylecafé voor bewuste 55-plussers die meer willen weten over gezondheid, lifestyle, cultuur, digitale media en meer. Onze reporters Frans Evers en Jos van Vogelpoel namen een kijkje. Eerder interviewde zij al initiatiefneemster Colinda Olff.

Tijdens het allereerste café konden deelnemers meedoen met de grote ‘Hoe-goed-ken-jij-Nieuwegein-quiz’. Of konden de deelnemers onder het genot van een drankje van gedachten wisselen over diverse thema’s en workshops die zij graag in het PLUS-café geprogrammeerd willen zien.

Het PLUS-café voor 55-plussers is er voortaan elke maandag van14.30 uur tot 16.00 uur in de bibliotheek in het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein. Nieuwegeiners kunnen elkaar hier ontmoeten onder het genot van een kopje koffie en thee, kennis maken met actuele boeken en met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen uit het dagelijks leven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren