Katern

Plomp en Bongers terug als trainersduo bij SV Geinoord

Het bestuur van SV Geinoord heeft gisteren bekend gemaakt dat het duo Gerrit Plomp en Ramon Bongers in het komend seizoen als trainers zullen fungeren bij deze club. Ze worden de opvolgers van Charles Loots en Henry Helmes die nu bij de Nieuwegeinse eersteklasser in de dugout zitten als de verantwoordelijke technische mensen.

Voor Plomp en Bongers die momenteel in dienst zijn bij SO Soest en daarvoor bij FC De Bilt, is het een terugkeer naar de club waar ze in het seizoen 2006-2007 met het eerste team promoveerden naar de hoofdklasse. Een jaar later werd Plomp overigens tussentijds op non-actief gezet door het toenmalige bestuur onder leiding van voorzitter De Vries. Hij werd toen opgevolgd door Bert van Sas, Bongers nam toen de training tijdelijk over.

Ook is intussen bekend geworden dat Niels Maat, Joey Hirdes en Soulaiman Akani werd opgenomen zijn in de selectie, laatstgenoemde maakte afgelopen zaterdag tegen GJS als invaller al een aantal speelminuten. Maat en Hirdes verdwenen uit de selectie omdat ze weigerden genoegen te nemen met een invalbeurt en vervolgens door coach Sloots niet meer werden opgesteld.

Gerrit Plomp, die de komende twee seizoenen hoofdtrainer wordt bij Geinoord en dus weer terugkeert bij zijn oude club.

Over Gerrit Plomp
Gerrit Plomp (Utrecht, 27 juni 1963) is een Nederlands voormalig voetballer. Hij stond onder contract bij FC Utrecht, VfL Bochum, Feyenoord en Fortuna Sittard.

Na zijn carrière als profvoetballer werd Plomp trainer in het amateurvoetbal. Hij was hoofdtrainer bij Geinoord, Huizen, Vriendenschaar, en FC de Bilt. Plomp was als laatst hoofdtrainer van SO Soest.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk