Plantenmarkt op Fort Vreeswijk

Op Fort Vreeswijk wordt op zaterdag 23 april aanstaande een plantenmarkt gehouden. De markt duurt van 11.00 uur tot 15.00 uur. De plantenmarkt is onderdeel van de crowdfunding voor Dorpshuis Fort Vreeswijk. Door bij het Fort uw planten te kopen doet u daarmee niet alleen uzelf een plezier maar werkt u mee aan het opknappen van het Dorpshuis en Fort Vreeswijk.

Donderdagavond 14 april zal tijdens een bewonersavond de definitieve renovatieplannen gepresenteerd worden. Bij de presentatie zijn de architect en de bouwmanager van het renovatieproject aanwezig. Fort Vreeswijk heeft nog zo’n 50.000 euro nodig om alle wensen rond de renovatie voor elkaar te krijgen. Deze plantenmarkt is een onderdeel om het benodigde tekort aan te vullen.

Heeft u stekken van eigen planten dan kunt u deze ook doneren door ze in een klein potje die dag af te leveren bij de organisatie. Dit kan voor 11.00 uur op de dag van verkoop. Tijdens de plantenmarkt is het Dorpshuis open voor koffie en andere versnaperingen. Fort Vreeswijk is gevestigd aan de Fortweg 1.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk