Plaats nu uw evenement op De Digitale Stad Nieuwegein

Het heeft even geduurd maar de evenementenkalender op De Digitale Stad Nieuwegein is af. Dank aan Jan Valkenburg en de ‘Vrienden van PEN.’

Al ruim 29 jaar is onze redactie gek op nieuws, nieuws uit Nieuwegein! En we brengen dan ook graag samen met de inwoners van Nieuwegein het nieuws op ons platform: www.pen.nl. Ben je ooggetuige van nieuws? Organiseer je een evenement of persbijeenkomst? Weet jij dat er een bijzondere gebeurtenis gaat plaatsvinden? Nu ook middels een mooie evenementenkalender. Laat het onze redactie weten want dan komt uw evenement ook netjes in de rechterkant van De Digitale Stad Nieuwegein waar we de komende evenementen laten zien.

Nu de evenementenkalender op De Digitale Stad Nieuwegein af is, wordt hij al aardig gevuld. U kunt het nu ook zelf doen. Vul dit formulier in, doe er eventueel een leuk fotootje bij en geef duidelijk aan waar het evenement plaatsvindt en de tijd van aanvang. Natuurlijk ook de datum. Kijk maar naar de reeds geplaatste evenementen zodat u een indruk krijgt hoe alles aangeleverd mag worden.

Onze redactie wenst iedereen veel plezier toe met deze nieuwe ‘tool’ op De Digitale Stad Nieuwegein. Speciaal voor U als inwoner van Nieuwegein of organisaties die een evenement houden in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk