Pizzabezorger gewond na aanrijding Batauweg

Op de kruising van de Batauweg met de Heemraadsweide kwamen rond 17.20 uur een scooter en een auto met elkaar in botsing. Het was de tweede aanrijding in Nieuwegein vandaag. Eerder vond ter hoogte van het Oosterlicht College een aanrijding plaats tussen een bromfietser en een fiets. Dit gebeurde rond 15.15 uur.

Op de kruising van de Batauweg en de Heemraadsweide kwamen rond 17.20 uur een scooter en een auto met elkaar in botsing. De vrouwelijke bestuurder bleef ongedeerd. De bestuurder van de scooter, een pizzabezorger, raakte gewond aan zijn been. Hij lag lang op de weg, omdat hij niet kon lopen. Omstanders verzorgden de scooteraar, terwijl er op een ambulance werd gewacht. Die arriveerde pas dertig minuten na de aanrijding.

Bij de kruising vlak voor winkelcentrum Muntplein ontstonden lange files. Een toevallig passerende verkeersregelaar, Nico, gaf een kwartier lang aanwijzingen aan het verkeer. Daarna arriveerde de politie en nam het over van de jongeman. De pizzabezorger is uiteindelijk niet naar het ziekenhuis vervoerd. Hij is ter plekke behandeld en met een personenauto opgehaald.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk