Roparun steunt VOKK

Vereniging ‘Ouders, Kinderen en Kanker’ (VOKK) in Nieuwegein ontvangt een bedrag van 18.000 euro van Stichting Roparun. Dit bedrag is een bijdrage voor de huur en activiteiten van de weekendkampen. De Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker steunt gezinnen met een kind met kanker en werkt aan optimale zorg voor kind en gezin in alle fasen. ‘We zijn er niet alleen tijdens de behandeling voor je, maar ook daarna’ aldus VOKK.

Stichting Roparun vindt het werk van VOKK belangrijk genoeg en is blij een bijdrage te kunnen leveren aan de doelstellingen van VOKK. In het jubileumjaar van de Roparun werden inmiddels 162 doelen ondersteund voor een bedrag van meer dan 4,5 mln euro.

Volgend jaar start de Roparun op zaterdag 3 juni in Parijs en Hamburg. De inschrijvingen zijn inmiddels van start gegaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren