Pizzabezorger beroofd van portemonnee

Maandagavond 9 april is een pizzabezorger van zijn portemonnee beroofd. Rond 22.00 uur belde de 20-jarige pizzabezorger uit Nieuwegein aan bij een woning aan de Ankermonde in de wijk Lekboulevard. Er werd niet opengedaan en er brandde ook geen licht. Plotseling hoorde hij voetstappen achter zich. Er kwamen twee jongens op hem af. Zij pakten hem beet, bedreigden hem met een steekwapen en eisten zijn geld. Zij gingen er met zijn portemonnee met daarin een klein geldbedrag vandoor. De geschrokken bezorger reed op zijn scooter terug naar het restaurant, waar de politie werd gewaarschuwd.

Eén van de overvallers was rond de 1.95 meter lang. Hij droeg donkere kleding en een zwarte capuchon, die hij over zijn hoofd had getrokken. De tweede jongen was rond de 1.80 meter, met een zwarte glimmende gewatteerde jas met zwarte capuchon, die hij over zijn hoofd had getrokken.

Aan getuigen van de straatroof en aan mensen die de verdachten rond 22.00 uur op of in de omgeving van de Ankermonde hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk