Pinnen met gestolen pas in Nieuwegein

De politie is op zoek naar twee vrouwen die hebben gepind met een gestolen pinpas. De diefstal heeft waarschijnlijk plaatsgevonden bij de Gamma in Nieuwegein. Daar rekent de gedupeerde, een vrouw van 23 uit Leersum, op vrijdag 24 mei j.l. wat spullen af. Vervolgens gaat ze tanken bij de Texaco aan de A12. Als ze wil betalen komt ze erachter dat haar portemonnee weg is. Intussen is er al meerdere keren geld opgenomen met haar creditcard in Nieuwegein, Houten en Utrecht. Op bewakingsbeelden is te zien dat het om twee vrouwen gaat. (Klik op het videocameraatje hieronder voor de beelden)

Verdachte 1: blanke huidskleur – 20-35 jaar – zwart vest met wit merkje, rits – capuchon strak om gezicht – bruine zonnebril.

Verdachte 2: lichtgetinte huidskleur – 40-55 jaar – rond, mollig gezicht – stevig postuur – donker haar – knot – donkere/zwarte jas met kraag – witte sjaal om hoofd – donkere zonnebril.

Herkent u één of misschien wel beide vrouwen die rond de duizend euro pinnen met een gestolen creditcard? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren