Peuters weer welkom in ’t Piraatje

In peuterspeelzaal ’t Piraatje, gevestigd in buurthuis Vreeswijk, was nooit plek voor peuters. Daarvoor was de wachtlijst veel te lang. Maar nu blijkt er zowaar een eind aan de wachtlijst gekomen! Dat betekent dat peuters van 2,5 jaar tot 4 jaar zich weer in kunnen schrijven om twee dagdelen per week te komen spelen.

Peuterspeelzaal ’t Piraatje is geen commerciële organisatie, maar draait ook niet helemaal op vrijwilligers. De peuterleidsters krijgen een onkostenvergoeding voor hun werk, en volgen regelmatig cursussen over hoe men het best met peuters om kan gaan. Er is binnenkort ook weer plaats voor nieuwe peuterleidsters. Samen met een professionele coördinatrice zorgen zij dat de peuterspeelzaal aan alle normen voldoet.

Door de sociale doelstelling worden de deelnemerskosten laag gehouden: een dagdeel kost ? 2,- per peuter. De inkomsten worden besteed aan speelgoed en materialen voor de peuters. Uw peuter inschrijven kan alleen op vrijdagochtend tussen 8.30 en 11.30 uur in de peuterspeelzaal en kost eenmalig 5,- euro. Peuterspeelzaal ’t Piraatje is te vinden in buurthuis Vreeswijk op Fort Vreeswijk te Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen: tel. 030 – 60 600 90.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren