Peuterpret tijdens open dagen Margrietschool

De Prinses Margrietschool in Nieuwegein houdt in november weer een open dag op beide locaties. Op vrijdag 2 november zijn ouders die een (nieuwe) basisschool voor hun kind zoeken om 9.00 uur van harte welkom op locatie Zuid, Aardbeigaarde 4. Op woensdag 28 november is de open dag op locatie Noord, Heemraadsweide 1.

Voor peuters vanaf 2 ½ jaar is er Peuterpret! Zij kunnen tijdens de open dag gezellig komen knutselen en spelen. Opgave is noodzakelijk i.v.m. de voorbereiding en kan via de website van de school.

De ouders krijgen een rondleiding door de vernieuwde school, na een korte introductie over de school door de directeur. Daarna vertellen kinderen over de extra’s van de school, o.a. de Kanjertraining, Engels vanaf groep 1, de leerlingenraad en hoe ze werken met notebooks. Op locatie Noord kunnen ouders zien hoe kindgericht werken in units er in de praktijk uitziet.

‘Op beide locaties laten we zien wat IPC (International Primary Curriculum) in de praktijk inhoudt. Met IPC worden de zaak- en creatieve vakken zo boeiend, actief en zinvol mogelijk gemaakt voor de kinderen binnen uitdagende thema’s. Een eigentijdse manier van leren, gericht op vaardigheden die de leerlingen in de toekomst nodig hebben. De Margrietschool is de enige school in Nieuwegein die dit curriculum aanbiedt’ aldus Hendri Ham van de Margrietschool.

Informatie
Mensen die niet kunnen komen, maar wel kennis willen maken met de school, kunnen telefonisch of via de website informatie aanvragen of een afspraak maken, www.margrietschool.net of telefoon:030-6038005 (Zuid) / 030-6033050 (Noord).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren