Peuterinloopochtend Doorslag

Woensdagochtend 15 oktober is er een peuterinloopochtend op basisschool De Krullevaar. De ochtend duurt van 09.00 tot 10.30 uur. Tijdens de ochtend wordt er voorgelezen, geknutseld, kunnen kinderen Engelse woordjes leren en nog veel meer. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor de kinderen om samen te spelen. Voor geïnteresseerden is er een rondleiding door de school.

Op De Krullevaar leert uw kind al vanaf groep 1 Engels! Daarnaast zal het snel computervaardigheden opdoen want de school voert een actief ICT-beleid. De Krullevaar is een Vreedzame School. Veiligheid, verantwoordelijkheid en een positieve omgang met elkaar: dat zijn de kernpunten van een Vreedzame School.

Openbare Basisschool De Krullevaar is sinds 2002 een VVTO school. Dat betekent dat alle leerlingen vanaf groep 1 Engelse les krijgen. Ieder jaar zijn er buitenlandse stagiaires te gast en de uitwisseling in groep 8 met een Duitse school zorgt ervoor dat de kinderen een eerste indruk krijgen van het nut van tweetalig onderwijs. Een deel van hen stroomt na de basisschool door naar tweetalig voortgezet onderwijs. Doordat de kinderen al meer ervaring met het Engels hebben, is deze overstap relatief eenvoudig.

Over De Krullevaar De Krullevaar is gevestigd aan de Groenling 11-13 in de wijk de Doorslag in Nieuwegein. Binnen het scholencomplex is professionele voor-, tussen- en naschoolse opvang aanwezig. De Krullevaar ligt op loopafstand van Cityplaza en het St. Antonius Ziekenhuis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk