Peter Snoeren secretaris D66 Regio Utrecht

De Nieuwegeiner Peter Snoeren is vandaag verkozen tot secretaris voor de D66 Regio Utrecht. Snoeren is momenteel ook voor die partij gemeenteraadslid in Nieuwegein. Snoeren is sinds 1997 lid geworden van D66 en sinds 1999 ook actief lid. In eerste instantie in het afdelingsbestuur en later ook in de raadscommissie. Vanaf oktober 2010 volgde hij raadslid Petra Meese opals lid van de gemeenteraad van Nieuwegein.

In de gemeenteraad en de voorbereidende raadssessies houdt hij zich vooral bezig met de meer fysieke onderwerpen als milieu, ruimtelijke ordening, verkeer, groen, afvalinzameling en stadsbeheer. Hierbij kan hij zijn achtergronden als verkeerskundige en jurist prima inzetten. Daarnaast vind Snoeren onderwijs, internationale betrekkingen en wijkgericht (samen)werken belangrijke en interessante aspecten hebben.

Peter Snoeren: ‘Ik ben in 1983 afgestudeerd als verkeerskundige en sindsdien bij diverse organisaties en overheden werkzaam geweest. Vanaf 2004 werk ik als zelfstandige, vooral voor overheden en kennisinstituten. In 2007 heb ik mijn studie Nederlands Recht aan de universiteit van Utrecht afgerond met een scriptie over (uiteraard) verkeersrecht.’ Snoeren ziet uit naar zijn nieuwe werkzaamheden als secretaris voor de D66 Regio Utrecht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk