Peter Haspels genomineerd met zijn dierenwinkel op het Muntplein

Vijf winkels strijden om de titel ‘Dierenspeciaalzaak van het jaar 2016.’ De jury van deze jaarlijks terugkerende verkiezing heeft uit 21 genomineerde dierenspeciaalzaken vijf winkels in Nederland tot finalist benoemd. Onder de finalisten zit de dierenwinkel van vader en zoon Haspels. Zij hebben twee winkels, een in IJsselstein en een in Nieuwegein aan het Muntplein. De laatste dingt mee naar de titel ‘Dierenspeciaalzaak van het Jaar 2016.’ De finalisten zijn:

– Dobey Haspels uit Nieuwegein
– Faunaland Van Grootel uit Horst
– Dierenspeciaalzaak Hoodie uit Waddinxveen
– Dierenspeciaalzaak Molenkamp uit Zelhem
– Animal Center uit Kaatsheuvel

Studenten van Groenhorst Barneveld en Aeres Hogeschool Dronten bezochten afgelopen maand de 21 geselecteerde winkels en brachten verslag uit aan de jury. De jury beoordeelde onder andere op het onderscheidend vermogen van de winkel, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid, deskundigheid personeel, aanbod aan producten en diensten, huisvesting en verzorging van de dieren.

De finalisten ontvangen binnenkort bezoek van de vakjury, bestaande uit: Frans van Knapen (hoogleraar en Nederlands Diergeneeskundige), Gertwim de Haas (directeur Groenhorst Barneveld), Manon de Kort (docent HAS Hogeschool), en vertegenwoordigers van de winnende dierenspeciaalzaken in 2015,  Jan Westhoff (Dierenspeciaalzaak De Boer Dier & Ruiter) en Paul Meevis (Faunaland Meevis).

Zal zoon Peter winnen van zijn vader Ton Haspels? Tijdens de Dibevo Vakdagen op 31 oktober a.s. maakt de jury bekend welke van de bezochte finalisten tot ‘Dierenspeciaalzaak van het Jaar 2016’ is gekozen. Dan zullen we het weten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk