PENTekeninig: ‘Nieuwegeinse ‘wint’ Sterren op het Doek’

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Deze week alweer de 200-ste editie! Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

De Nieuwegeinse Floor Heijmans (42) was afgelopen dinsdag 15 oktober te zien in het TV programma van Omroep MAX ‘Sterren op het Doek.’ De gast was dan Bibian Mentel. In het programma geven verschillende prominenten zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders én de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol. En weet u wat? De Nieuwegeinse ‘won’ met haar schilderij en hangt nu bij Bibian in Loosdrecht! Dat was natuurlijk een karikatuur waard van onze karikaturist Jan Ibelings!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren