PENTekeninig: ‘Carin Sleurink als Daenerys Targaryen’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week de Nieuwegeinse Daenerys Targaryen, uhhh Carin Sleurink.

 

Tja, in deze editie van ‘De Digitale Nieuwegeiner’ kunt u er echt niet meer omheen; het kunstwerk van Carin Sleurink in de Rijtuigen- buurt in de wijk Batau Zuid. Ook onze karikaturist Jan Ibelings, die wekelijks een tekening of karikatuur maakt van soms opmerkelijk nieuws uit Nieuwegein, liet zijn penceel gaan over het papier, ook als een waar kunstenaar om een blijk van waarderi9ng te geven aan deze Nieuwegeinse. Kijkend naar zijn tekening denk ik, als hoofdredacteur, gelijk aan mijn favoriete HBO serie ‘Game of Thrones.’ Zie ik hier Carin nu als Daenerys Targaryen, de dochter van de voormalige koning Aerys Targaryen en echtgenote van Khal Drogo? Een gerespecteerde Koningin met haar draak vliegend door de wijk Batau Zuid?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren