PENtekening: ‘Ziezo Gezonde School’

artikel45115-4_pentekening_kleur_defDe Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner).

Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De originele lijn-tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie info@karikaturist.nl.

Deze week de vierde. Vorige week is met de lancering van de nieuwe website van de Openbare Basisschool ZieZo ook bekend geworden dat de school zich 3 jaar lang ‘Gezonde School’ mag noemen. ZieZo, aan de Lupinestraat in Nieuwegein zuid, is de tweede gezonde school in Nieuwegein. Eerder werd OBS De Schakel al ‘Gezonde School.’ Jaarlijks is er op ZieZo veel aandacht voor een gezonde leefstijl met sport, bewegen en gezonde voeding. Reden voor Jan om even in de PEN te klimmen en een PENtekening er van te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren