PENTekening: ‘Wilko’s Computer Corner’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week het portret van eind verleden maand, Wilko de Bruin.

Wilko is sinds half maart gestart met de Computer Corner, in wijkhuis La Caza. Een initiatief in samenwerking met Balans Nieuwegein. Bedoeld om de computerschrik weg te nemen bij veel mensen. Of zoals het bij Perspekt ging: mensen die op de een of andere manier buiten de boot van het leven zijn gevallen, op weg te helpen. ‘Dan is de computer een geweldig hulpmiddel waar we eigenlijk niet meer zonder kunnen. Iedereen is welkom. De digitalisering van onze maatschappij. Voor kinderen en jongeren is het normaal, maar voor heel veel mensen niet. En die mensen probeer ik te bereiken.‘ Kijk en lees hier meer over Wilko’s initiatief in wijkhuis La Caza in Fokkesteeg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!