PENTekening: ‘Vogelopvang’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

pentekening-76-kleur

De Vogelopvang Utrecht wil zich vestigen in Nieuwegein. Hun oog is daarbij gevallen op de voormalige wielerbaan in Galecopperzoom. De Vogelopvang heeft voor haar bouwplan een omgevingsvergunning aangevraagd bij de gemeente. Op 31 oktober zal de gemeente dit bouwplan samen met de Vogelopvang presenteren aan belangstellenden. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.00 uur in het Stadshuis van Nieuwegein aan het Stadsplein 1. Tijdens de informatieavond hoort de gemeente en de Vogelopvang Utrecht graag uw mening over het plan. Wellicht heeft u nog op- of aanmerkingen of suggesties die de gemeente mee kan nemen bij de besluitvorming over het bouwplan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk