PENTekening: ‘Stijn Damen, winnaar vande poster vuurwerkcamapgne’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week: Stijn Damen, winnaar van de poster vuurwerkcampagne.

Burgemeester Frans Backhuijs vond het tijd voor een nieuwe vuurwerkcampagne. “Als je jarenlang dezelfde campagne voort dan zien mensen het gewoon niet meer. Ik vind het bovendien belangrijk dat de campagne ook de jongeren blijft aanspreken.” Om dat te bereiken koos de gemeente er deze keer voor om een prijsvraag uit te schrijven bij drie middelbare scholen in Nieuwegein. Het Anna van Rijn college en het Cals college gaven gehoor aan de oproep. Stijn Damen won de wedstrijd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren