Klussen aanmelden voor NLdoet 2018

Tijdens NLdoet steken vele mensen op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018 de handen uit de mouwen. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook Nieuwegeinse maatschappelijke organisaties die vrijwilligers nodig hebben voor een leuke klus of activiteit, kunnen zich nog aanmelden.

NLdoet is de kans om met vrijwilligers een klus of activiteit aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor de organisatie. Maatschappelijke organisaties kunnen hun klus aanmelden op de website van NLdoet, www.nldoet.nl. Organisaties die zich voor 31 januari aanmelden, kunnen mogelijk een bijdrage krijgen van maximaal 400 euro van het Oranje Fonds. Meer informatie hierover is te vinden op de website van NLdoet, www.nldoet.nl.

ROC leerlingen
Ook dit jaar gaan leerlingen van het Facility, Horeca & Travel College van het ROC meeklussen op vrijdagochtend. De organisatie van NLdoet in Nieuwegein is op zoek naar organisaties die op vrijdag ook mee willen doen aan NLdoet en klussers vanuit het ROC voor hun klus of activiteit kunnen gebruiken. Organisaties die die dit willen kunnen contact opnemen met Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein.

Samenwerking
NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds. In Nieuwegein werkt Samen voor Nieuwegein met vele organisaties samen om NLdoet lokaal te promoten en deelnemers te ondersteunen.

Informatie
Voor informatie over NLdoet kunnen belangstellenden kijken op www.nldoet.nl. Ook kan contact worden opgenomen met Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein, info@samenvoornieuwegein.nl of telefonisch: 06-43368435.

Foto: Reinaerde, locatie de Lijsterbes, doet ook dit jaar weer mee aan NLdoet. ROC leerlingen gaan samen met de bewoners klussen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren