PENTekening: ‘Spinnen voor ‘Dag zonder Zorgen”

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS  en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis  of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft  u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

Afgelopen zaterdag werd er weer volop gesport voor de stichting ‘Dag Zonder Zorgen.’ Deze stichting zorgt ervoor dat gezinnen met kinderen tot en met 18 jaar, die het niet al te breed hebben, van een dagje uit kunnen genieten. Een dag, waar anders geen geld voor zou zijn. Rick de Jong is de bestuursvoorzitter en de oprichter van de stichting. In totaal werd deze dag maar liefst € 572,50 opgehaald. In 2016, de eerste keer dat de stichting op stap ging, genoten met 22 gezinnen (54 kinderen en 31 volwassen) van een dagje Apenheul in Apeldoorn. Dit jaar staat een dagje Plopsaland de Panne (België) op de agenda. Video: https://goo.gl/uWuBKz

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk