PENTekening: ‘PLUS van Loon geeft Geinbeat steun in de rug’

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

Ondernemer Christ van Loon van PLUS van Loon op winkelcentrum Nedereind en Stichting Geinbeat brengen graag mensen in Nieuwegein bij elkaar, bij voorkeur onder het genot van een hapje, drankje en goede muziek. Geinbeat doet dit door jaarlijks de Kleine Prijs van Nieuwegein te organiseren voor beginnende bands en door hét muziekfestival Geinbeat, dat net als vorig jaar georganiseerd zal worden bij de Middengaarde in de wijk Galecop.

Onze videograaf Bart van Rooijen was op de Middengaarde, waar beidde partijen hun samenwerking officieel maakten door het ondertekenen van het contract. Dat kunt u allemaal hier zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk