PENTekening: ‘Opening Heemsteedse brug’

artikel45565-13_pentekeningDe Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als livekarikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De originele lijn-tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie info@karikaturist.nl.

Deze week de dertiende: ‘De opening van de Nieuwe Heemsteedse brug tussen Houten en Nieuwegein op 30 juni a.s. wordt in meerdere opzichten een historisch moment. De heer Christian Prudhomme (directeur van de Tour de France) zal die dag om 16.00 uur de nieuwe brug tussen Nieuwegein en Houten openen. Dit zal hij doen middels het overhalen van een scheepshoorn van een Rijkswaterstaatschip, waarna jongeren uit Houten en Nieuwegein samen met raadsleden uit Houten en Nieuwegein een ‘proloog’ over de Nieuwe Heemsteedse brug zullen fietsen.’ (Klik op het fotocameraatje hieronder voor de tekening).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren