Eigentijds maar onveranderd Dansen in Stijl bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein

We merken het allemaal; het leven wordt steeds drukker. Tijd samen is vaak moeilijk te realiseren: werk, kinderen, vrienden en kennissen, het neemt allemaal tijd in beslag. Hoe combineert u bijkomen van het dagelijks leven met een gezellige avond uit met uw partner? Door het volgen van een stijldanscursus kunt u beide even ontsnappen aan de drukte van de dag. Samen één keer in de week een gezellig avondje weg! Wat wilt u nog meer?

’t Veerhuis in Nieuwegein, de locatie waar Dansschool De Rijk zes avonden per week danslessen verzorgt, biedt u een mooie zaal met een goede dansvloer, gratis parkeren en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Wilt u eens kennis komen maken met stijldansen of de draad weer oppakken? Vanaf zondag 26 januari 2020 starten we weer met een beginnerscursus. Kom langs op één van de kennismakingslessen en ervaar de eigentijdse manier van lesgeven die voor iedereen toegankelijk is! Kijk op de website van Dansschool De Rijk voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren