PENTekening: ‘De Nieuwegeinse rivierkreeften á la carte’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week over het eerdere bericht over rivierkreeften in Nieuwegein.

Een paar weken geleden kreeg onze redactie van een inwoonster uit Nieuwegein een bericht over rivierkreeften die Nieuwegein ‘overbevolken’. Zij kwam ze tegen op het fietspad ergens in Batau noord. Natuurlijk maakte zij er een foto van en Arend, onze fotograaf een ‘Foto van de Week.’ Grapig om te zien dat de andere media dit soort dingen altijd op’pikken’ vanaf onze site. Aan Cees van Suylekom, de Maestro Culinaire van Nieuwegein de vraag: ‘Hoe kunnen wij die kreeften bereiden?’ Wellicht binnenkort meer, want we gaan op pen.nl beginnen met 100% Cees! waar Cees van Suylekom korte filmpjes gaat maken over het bereiden van lekkere recepten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren