Katern

PENTekening: ‘Jan Gaasbeek tekent bij, bij JSV’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week: Jan Gaasbeek, hij tekent bij, bij JSV. Een mooie kop voor een karikatuur!

Jan Gaasbeek gaat volgend seizoen zijn 2e jaar in bij JSV Nieuwegein. Afgelopen zaterdag werd de derby tegen Geinoord met een gelijkspel beëindigd waardoor zijn elftal op dit moment een achtste plaats in neemt in de zaterdag tweede klasse B van het zaterdagvoetbal. Gaasbeek zal ook na de winterstop aan de slag blijven bij de ploeg uit Nieuwegein. Gaasbeek speelde zelf in het betaalde voetbal. Hij kwam uit voor AZ’67, FC Twente en NAC. In zijn jeugd maakte hij deel uit van het Nederlands UEFA-elftal met zijn leeftijdsgenoten Ruud Gullit, Danny Blind, Fred Rutten en Erwin Koeman.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren