PENTekening: ‘Help Luuk aan Wielen’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS  en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis  of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft  u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

‘Er zijn weer leuke initiatieven op geïnitieerd om Luuk Witvers en zijn familie te helpen aan een rolstoelbus. Zo staat er op 26 februari aanstaande een kraam in buurthuis de Doorslag aan de Parelduiker in Nieuwegein om spulletjes te verkopen tijdens de rommelmarkt. Deze rommelmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. De gehele opbrengst van de verkoop gaat naar Luuk om hem te helpen aan wielen. Op 4 maart wordt er een keepersdag georganiseerd bij v.v. Desto in de Vleuten. De hele dag staat in het teken van Luuk.’ Meer informatie over de actie vindt u hier: https://goo.gl/kKxJ4s

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk