PENTekening: ‘Geiten en schapen klaar voor het feest!’

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Deze week alweer de 200-ste editie! Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

Kinderboerderij IJsselstee in Park Oudegein bestaat alweer 40 jaar. Om dit te vieren zijn er zondag 6 oktober aanstaande diverse activiteiten. Van 11.00 uur tot 16.30 kunnen de bezoekers meedoen op de stormbaan, klompjes schilderen eng is er een heuse poppenkast. Als je van spelletjes houdt dan kun je meedoen met een heel circuit met Oud Hollandse spelletjes. Verspreid over het terrein vind je roodtrucks en kom je da band ‘Uptown’ overal tegen met vrolijke muziek. Ach, lees meer over die dag op ………………………..

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren