PENTekening: ‘Fokkesteeg ‘Hartveilig”

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze car-toons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

‘Sinds 15 november is de Nieuwegeinse wijk Fokkesteeg ‘hartveilig’ door een optimale dekking van AED’s. Deze draagbare toestellen voor reanimatie bij een hartstilstand zijn letterlijk van levensbelang. Dankzij de inzet van Wim Verhaak van het wijknetwerk Fokkesteeg, en een aantal betrokken organisaties en bedrijven zijn er in Fokkesteeg nu zes AED’s in buitenkasten (met cijfercode en cameratoezicht) beschikbaar in noodgevallen.’ Kijk hier voor het bericht dat we over dit onderwerp hebben geplaatst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren