PENTekening: ‘Een flitsende wethouder Peter Snoeren’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week over het eerdere bericht over rivierkreeften in Nieuwegein.

Jaarlijks telt Nieuwegein circa 200 geregistreerde ongevallen in het verkeer. De twee belangrijkste oorzaken van deze ongevallen zijn door rood licht rijden en te hard rijden. Het OM heeft esloten om op 3 locaties flitspalen voor snelheid en rood licht te plaatsen en op 1 locatie een flitspaal voor snelheid. De verantwoordelijke wethouder van verkeer, Peter Snoeren, werd door onze karikaturist flitsend in beeld gebracht. Waar de palen komen kunt u hier lezen: https://goo.gl/o8RxLv

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk