PENTekening: ‘FC Utrecht spelers knappen tuintje op van’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week mevrouw van Stralen.

FC Utrecht was dinsdag 7 november jl. op twaalf verschillende locaties geweest in het kader van het provinciebezoek Oprecht Utrecht. In Nieuwegein was dat bij de familie Van Stralen, die in hun tuin wel wat hulp konden gebruiken. Namens FC Utrecht gingen aanvoerder Willem Janssen en de middenvelders Matty Willock en Patrick Joosten op bezoek in Nieuwegein, alwaar ze de achtertuin flink onder handen hebben genomen. De wens uit Nieuwegein was ingezonden door de buurvrouw van de familie van Stralen. Zij vond dat haar buren wel wat hulp konden gebruiken. En zo geschiedde! Jan ‘karikatureerde’ de gelukkige mevrouw van Stralen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren