PENTekening: ‘Doorstart van het AkoestiCafé in Nieuwegein’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week de doorstart van het AkoestiCafé in Nieuwegein.

Het eerste AkoestiCafé na de zomer is op woensdagavond 13 september. Voor het eerst op een andere locatie: Barista Cafe Nieuwegein op Markt 16, in het centrum. Het vorige seizoen was zeer geslaagd. Desondanks leek het er even op dat het maandelijkse muziekfeest na de zomer niet terug zou keren. Op het programma staan twee van de beste singer-songwriters van Nederland: Judy Blank en Remco van Rotterdam alias Sinner & the Songfighter. Ach, lees hier er meer over.

Judy Blank

2 thoughts on “PENTekening: ‘Doorstart van het AkoestiCafé in Nieuwegein’

  1. Rob

    Jammer dat het niet meer in De Pit / De Partner is….

    1. Aardig van je. Wat ga je missen?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren