PENtekening: ‘De Ombudsfunctionaris’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner).

Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De originele lijn-tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie info@karikaturist.nl.artikel45061-3_pentekeing_van_joyce_tittel_ombudsfunctionaris_nieuwegein_def

Deze week de derde. De gemeente heeft de uitvoering van de nieuwe wetten op gebied van jeugd, zorg en participatie overgedragen aan de onafhankelijke stichting Geynwijs. De gemeente begrijpt dat het kan voorkomen dat inwoners en professionals van Geynwijs niet tot een oplossing komen. Daarom organiseert de gemeente voor inwoners de mogelijkheid om een beroep te doen op de ombudsfunctionaris Joyce Tittel. Zij is vanaf 1 april 2015 voor inwoners bereikbaar. Reden voor Jan om even in de PEN te klimmen en een PENtekening van haar te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren