PENtekening: ‘Daten bij Cees van Suylekom’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner).

Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De originele lijn-tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie info@karikaturist.nl.

Deze week de zevende. ‘Ben je alleen en toe aan een nieuwe relatie? Het Kleur- Geur- en Smaakcentrum aan de Marconibaan 42 H in Nieuwegein organiseert op zaterdag 30 mei aanstaande een speciale kookworkshop voor alleenstaande mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een partner. Deze kookworkshop is voor mannen en vrouwen, leeftijd en sexuele geaardheid maakt niet uit.’

Onder het genot van een drankje zal, onder begeleiding van kok Cees van Suylekom, een vier gangen menu gemaakt worden. De kosten zijn inclusief vier glazen wijn € 40,00 p/p. Gaarne per mail opgeven inclusief eventuele voedsel intoleranties of allergieën. Het e-mail adres is: info@kleurgeurensmaakcentrum.nl. De avond begint om 18.00 uur en duurt tot 23.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren