PENTekening: ‘Crowdfundactie van The Pit voor een nieuw podium’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS  en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis  of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft  u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week de Crowdfundactie van The Pit.

Om artiesten een betere popervaring op te laten doen zoeken de vrijwilligers van The Pit naar geld. Met een Crowdfundactie willen zij 900 euro ophalen om een beter podium en oefenruimte te bouwen in hun onderkomen aan de Nedereindseweg 401A. The Pit is een jongerencentrum en poppodium en draait volledig op een team van vrijwilligers, binnen de stichting De Vrienden van Muziek Nieuwegein.

Om de oefenruimte en het podium te verbouwen is 900 euro nodig. Hiermee kunnen de vrijwilligers van The Pit de oefenruimte renoveren en verder professionaliseren, zodat de bands en artiesten weer ongehinderd kunnen oefenen. De eerste 20 euro is al opgehaald, Wilt u ook doneren? Dan kan dat hier: https://goo.gl/5P8Y8p

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren