PENTekening: ‘5.000,- euro voor de Gein Express’

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. 

PENTekening

Voor de vierde keer organiseerde de ING Bank de campagne ‘Help Nederland vooruit’. De campagne waarbij lokale initiatieven kans maken op een donatie van het ING Nederland fonds. Voor Nieuwegein deed dit jaar o.a. de stichting Gein Express mee. En met succes! De organisatie sleepte met 451 stemmen de hoofdprijs van maar liefst 5.000,- euro in de wacht! Aan deze donatie-actie van de ING deden 596 organisaties mee. Kijk hier voor het eerder gepubliceerde bericht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk