Katern

Paul van der Ven speelt bij Florie/NVC

Spelverdeler Paul van der Ven speelt ook komend seizoen bij volleybalvereniging Florie/NVC. Naast speler is hij ook als trainer betrokken bij het eerste herenteam.

Afgelopen seizoen is Paul begonnen bij Florie/NVC. Al na enkele weken moest hij afhaken met een ernstige knieblessure. De rest van het seizoen kon hij niet meer in actie komen. Paul, die leraar lichamelijke opvoeding is bij het Cals College in Nieuwegein, is inmiddels goed hersteld. Na even twijfel of hij de volleybalschoenen aan de wilgen zou hangen, is hij toch de uitdaging aangegaan en speelt hij dus komend seizoen weer in het eerste herenteam van Florie/NVC.NVC is op zoek naar nog een spelverdeler voor de herenselectie. Ook andere spelers zijn van harte welkom.

Trainer Marcel van Zuijlen: ‘’We hebben veel ambitie. We willen komend seizoen voor de bovenste plaatsen in de eerste divisie gaan strijden. Daarom kunnen we nog wel enkele spelers gebruiken.’’

Belangstellenden die bij Florie/NVC willen volleyballen, kunnen contact opnemen met trainer Marcel van Zuijlen, telefoon: 06-14483230.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren