Patricia Wassenaar wint Heineken koelkast

De afgelopen drie weken konden de klanten van de PLUS van Loon supermarkt aan de Nedereindseweg kans maken op een heuse SMEG Heineken koelkast. Woensdag 31 juli was het dan zo ver en mocht de gelukkige winnares haar prijs in ontvangst nemen.

De uiteindelijke winnares is geworden mevrouw Patricia Wassenaar. Zij kreeg de prijs uit handen van bedrijfsleider Edwin de Kuijer. Hij trok uit de enkele honderden bonnetjes de gelukkige die ‘verrast en dolblij’ was met haar koelkast. Veel had ze er niet voor hoeven te doen. Wie de afgelopen drie weken 2 Heineken artikelen kocht op 1 kassabon kon al kans maken op deze prachtige prijs.

‘PLUS van Loon is actief, vers, vriendelijk, voordelig en maatschappelijk betrokken. Trots sponsor van voetbalvereniging JSV en tafeltennisvereniging VTV’ aldus eigenaar Christ van Loon die uitkijkt naar de volgende actie waar weer prijzen zijn te winnen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren