Pasar Malam in Nieuwegein

Voor de derde keer vindt er in Nieuwegein een grote Pasar Malam plaats. Van vrijdag 20 t/m zondag 22 april is de Beursfabriek omgetoverd tot een grote Aziatische Markt met als thema: ‘Uw korte vakantie in Azië’. Meer dan 80 standhouders bieden producten uit vele landen aan, zoals: Indonesië, de Molukken, Thailand, India, Tunesië, Maleisië, de Filipijnen en China. Een bezoek aan deze Aziatische markt biedt een tropische shopping en entertainment belevenis voor het hele gezin. Dat betekent, genieten van het podiumprogramma, lekker eten en drinken en natuurlijk kijken bij de kramen of er nog wat leuks te scoren is! Er zijn al leuke artikelen die door eigen import al vanaf € 1,- te koop zijn. En met de warme dagen voor de deur is een kijkje bij de diverse kledingstands (sarongs) een aanrader.

Muziek, dans en cultuur!
Natuurlijk hoort er bij een Pasar amusement. Op een groot podium treden diverse artiesten en kleurrijke dansgroepen op. Zo ontstaat er een geweldige sfeer van gezelligheid en voor dat u het weet staat u mee te swingen. Meer dan 80 artiesten staan geprogrammeerd over 3 dagen.

Zo is er dit jaar o.a. de swingende topformatie Bersama. Deze formatie zal op zaterdag het Beursgebouw als huisorkest voorzien van topamusement. We verheugen ons bijzonder op het optreden van Rene Shuman en Angel-Eye we verzekeren u dit wordt een sensatie in Nieuwegein. René Shuman & Angel-Eye, Mr. & Mrs. Rock’n Roll zijn in Nederland de meest succesvolle artiesten in hun genre. Hun bijzondere combinatie staat garant voor een spetterende show en een stevige dosis positieve energie. Duizenden fans volgen hen door Nederland, België en Duitsland. Nu dus met hun speciale show in Nieuwegein! Maar er is veel, veel meer!

Voor prachtige culturele dansen treden er drie dansgroepen op. Van traditionele dansen tot opzwepende dansen uit Polynesië en Hawaii. De Keroncong formatie Abadi die louter bestaat uit topmuzikanten laten aan u de originele Keroncong muziek horen. Zij komen komt speciaal naar Nieuwegein op veler verzoek. Een optreden wat u niet mag missen.  En aandacht voor twee solisten, Mr. Entertainer Edu Schalk, een en al gezelligheid en show en Mr. Dutch Engelbert Humperdinck, René le Blanc, een internationale artiest met zijn Classic Songbook Show.

De Hawaiian Treasure dansgroep

Standhouders en Restaurants
Meer dan 80 (!) kramen op deze grote markt zullen Aziatische en exotische artikelen te koop aanbieden. Diverse restaurants hebben de meest smaakvolle en exotische menu’s samengesteld. Een uitgelezen kans en mogelijkheid om kennis te maken met de vele gerechten die de aanwezige Internationale keukens te bieden hebben. Aanwezig zijn restaurants met Indonesische, Indische, Molukse en andere Aziatische gerechten. Creatieve en deskundige koks bereiden ter plekke complete gevarieerde maaltijden en snacks.  Het bezoek aan de markt is een culinair avontuur op zich. Het zal weer blijken dat velen speciaal naar Nieuwegein komen om weer eens echt te genieten van de Aziatische keuken.

Sfeer, Shoppen, Smullen, Sensatie en Show. Je komt naar een Pasar met je gezin, familie en vrienden om vooral de tropische sfeer te beleven, te dwalen langs de vele stands met prachtige artikelen, bij te kletsen met vrienden en kennissen, kortom om te genieten! Eet smakelijk (Selamat Makan).

De Pasar Malam (de Avond Markt)
Bij de vele standhouders kunnen bezoekers terecht voor tropische en exotische vruchten, groenten en rijsttafelproducten, kleding, meubelen en accessoires, sieraden, kunstvoorwerpen enzovoorts. Het Verre Oosten is onlosmakelijk verbonden met de wereld van spiritualiteit en magie. U maakt kennis met de magische krachten van deskundige masseurs, handlezers en paragnosten.  Een kijkje in uw toekomst? Kom naar de Pasar Malam in Nieuwegein.

Aziatisch decor, licht en geluid
Eenmaal binnen waant u zich direct in de tropische sfeer. U wordt van harte welkom geheten (Selamat Datang).  Het podium en de hal zijn aantrekkelijk aangekleed. TLP Productions (een internationaal opererend bedrijf) voorziet het podium van prachtig en magisch licht, zorgt voor top geluid zodat de artiesten net als in een concertzaal optimaal tot hun recht komen.

Kinderen en plezier op de markt
Neem gerust uw kinderen mee, want ook zij hoeven zich niet te vervelen. En kinderen tot 12 jaar hebben grátis entree!

Entree:
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 7,50
Volwassenen 65+ (met legitimatie) € 5,- alleen op vrijdag
Kinderen tot 12 jaar: Gratis entree

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren