Katern

Pasar Malam in Batau noord

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 september sluit Winkelcentrum De Batau de feestperiode ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan af met een echte Pasar Malam. Dit is een exotische markt met o.a. Oosterse gevechtssport, een kookdemonstratie waar men de exotische producten bij de vele kramen kunt ruiken en proeven. Ook zijn er oosterse snuisterijen, para- geneeskunde, kunst, cultuur en kinderattracties.

Op beide dagen kan worden genoten van topartiesten, waaronder op vrijdag Blue Diamond Riem de Wolff met The Nightbreakers, die natuurlijk ook zijn wereldhits ‘Little Ship’ en ‘Ramona’ ten gehore zal brengen. Ook wordt uitgekeken naar het gastoptreden op zaterdag van wereldgitarist Willy Wissink. Hij wordt begeleidt door het huisorkest op zaterdag van Ger Sinai & The Jeans, een allround muziekformatie die behoort tot de beste Indorockgroepen van dit moment.

Ook zullen er vele verrassingen zijn naast een heus integratiefeest, zoals bv de Indonesische kindermodeshow op vrijdag avond en op zaterdag een demonstratie van Oosterse gevechtssport (pentjak Silat) onder leiding van het 84-jarige Opaatje Pfeff. Verder is De Batau er trots op dat zij via Wout Nijland de beste Indonesische dansgroep van dit moment heeft kunnen aantrekken: Hawaiian Treasure. Zij zullen op zaterdag in prachtige klederdracht meerdere keren optreden. Voor wie zelf thuis eens een speciaal Indisch recept wil klaarmaken is er volop gelegenheid dit te leren van Blue Diamond Riem de Wolff. Hij zal op vrijdag een kookdemonstratie verzorgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk